Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Mία κοπέλα θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενού της οι οποίοι τις είχανε τραπέζι. Δυστυχώς όμως το μεσημέρι η κοπέλα είχε κατεβάσει δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές. Το βράδυ ήρθε,και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της, όταν ξαφνικά εκεί που μιλούσαν ακούγεται ένα "πρρρρρτς". "Πω πω έγινα ρόμπα", σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει :
- Τζακ,έλα εδώ τώρα.
Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. "Πω πω ρε πούστη μου", σκέφτεται, "γλύτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε". Αμέσως αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα "πρρρρρρτς". Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει :
- Τζακ,δε σου είπα να έρθεις εδώ; (Στα αρχίδια του ο Τζακ,ούτε που κουνήθηκε από την θέση του).
Η κοπέλα την είχε καταβρεί. "Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί", σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα "πρρρρρ πρρρρρ πρρρρρρρρρρρρρρρρ". Κλανιά 20 δευτερολέπτων. Κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι. Tότε ο πατέρας φωνάζει :
- Τζακ,τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!