Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΩΔΙΚΟΣ : ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Ένας πλούσιος αλλά παντρεμένος τύπος είχε μία σχεσούλα με μιά Ιταλίδα για κάποια χρόνια. Την είχε σπιτώσει και καθότι ζηλιάρης είχε επίσης βάλει να την παρακολουθούν. Ένα βράδυ εκείνη του εξομολογήθηκε ότι είχε μείνει έγκυος. Ξέροντας ότι το παιδί ήταν δικό του, αλλά από την άλλη και μη θέλοντας να χαλάσει το γάμο του ή να γίνει κάποιο σκάνδαλο, της πρότεινε να της δώσει ένα σημαντικό ποσό να πάει στην Ιταλία να γεννήσει.
Μάλιστα της πρότεινε να μείνει στην Ιταλία και να μεγαλώσει το παιδί ώσπου να γίνει 18 χρονών και να αποφύγει την επικοινωνία μαζί του, αλλά σε αυτή την περίπτωση αναλάμβανε όλα τα έξοδα. Εκείνη το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και τελικά δέχτηκε. Τον ρώτησε όμως πώς θα τον ενημέρωνε για τη γέννηση του παιδιού αφού δεν θα μπορούσε να επικοινωνεί μαζί του. Αυτός λοιπόν, μιας και είχε παρακολουθήσει πρόσφατα ένα τζεημσμποντικό φιλμ, της λέει :
- Θα μου στείλεις μια καρτ-ποστάλ και θα γράψεις τη λέξη "μακαρόνια". Έτσι θα ξέρω ότι γεννήθηκε το παιδί και θα αρχίσω να σου στέλνω χρήματα.
Περνά ο καιρός και μια μέρα, μετά από 7-8 μήνες περίπου, τον ενημερώνει η γυναίκα του ότι έφθασε μια περίεργη καρτ-ποστάλ για κείνον.
Την παίρνει αυτός, ταράζεται, χλομιάζει και λιποθυμά! Η κάρτα έγραφε "Μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια, τα δύο με κεφτέδες, το τρίτο χωρίς."...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!