Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ...ΓΕΛΙΑ

Κριος
Προσοχή στα μικροατυχήματα.σήμερα θα πέσει η κάφτρα του τσιγάρου πάνω στο παντελόνι σας και επειδη ειστε ηλιθιοι θα πατε να την πιασετε με το χερι και θα καειτε!

Ταύρος
Η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο, θα μάθετε να τον παίζετε καλά και με το αριστερό χέρι.

Δίδυμοι
Θα βρείτε την αληθινή αγάπη στα μέσα του μήνα, αλλά στα τέλη του μήνα θα βρει κι αυτή την αληθινή αγάπη και θα φύγει.

Καρκίνος
Προσοχη αυριο το μεσημερακι.Θα μπειτε σε ασανσερ ,θα κλειστητε μεσα για 3 μερες,θα παθετε αφυδατωση,στο τσακ θα σας προλαβουν πριν ψοφησετε απ την πεινα και το κρυο.

Λέων
Θα τελειώσουν οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ και θα το χτυπήσετε και θα φωνάξει τρια τεράστια τηλεκοντρόλ και θα σας γ@μήσουν στο ξύλο .

Παρθένος
Θα μείνετε για πάντα. Καμια ελπίδα..

Ζυγός
Ραγδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ο ΟΑΕΔ θα σας κάνει Golden Member και θα σας στέλνει κάθε μήνα καινούργιο καναπέ .

Σκορπιός
Θα πας μπαρ, θα πάρεις μοχίτο, λίγο πριν τελειώσει θα πει ο μπάρμαν στη σερβιτόρα «που πήγε το μοχίτο που είχα για να φτύνω μέσα;»

Τοξότης
Το βράδυ θα πέσετε για ύπνο κανονικα, το επόμενο πρωί θα ξυπνήσετε με καραφλα, σπυρακια ,αλλά ο εσωτερικός σας κόσμος θα έχει γίνει γ@μάτος .

Αιγόκερως
Θα χτυπήσει το τηλέφωνο της μάνας σου, αυτή θα λείπει, θα κοιτάξεις την οθόνη και θα γράφει «Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

Υδροχόος
θα χασετε το πορτοφολι σας ,ολα τα λεφτα τις καρτες,ταυτοτητα..και μαζι το συλεκτικο προφυλακτικο που εχετε αχρησιμοποιητο απ το 2009.

Ιχθείς
Προσοχη στην δουλεια! Οποιος σας ζητησει να ανεβειτε να φτασετε κατι απο ενα ψηλο ραφι δεν θελει να αγορασει το προιον! Θελει απλα να χαζεψει τον κωλο σας.μην πεσετε στην παγιδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!