Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΑΝΙ;

Είναι περασμένα μεσάνυχτα, κάπου κοντά στις 1, όπου σε ένα διανυκτερεύον φαρμακείο, ο ιδιοκτήτης κάθεται στον πάγκο και περιμένει μπας και εμφανιστεί πελάτης. Σε κάποια στιγμή όμως, η νύστα τον καταβάλλει και έτσι όπως γέρνει πάνω στην ταμειακή τον ψιλοπαίρνει ο ύπνος. Κατά τις 2 η ώρα, ακούγεται ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα. Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου πετάγεται από τον γλυκό του ύπνο, και βλέπει έξω από την πόρτα έναν σκυφτούλη τύπο να του κάνει νόημα. Πηγαίνει μέχρι την πόρτα και ανοίγει.
- Τι θα θέλατε παρακαλώ; λέει νυσταγμένος ο φαρμακοποιός.
- Μήπως έχετε μελάνι; ρωτάει ο σκυφτούλης τύπος με φωνή σπαστικού.
- Όχι κύριέ μου; εδώ δεν είναι βιβλιοπωλείο, δεν έχουμε μελάνι, λέει ο φαρμακοποιός και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.
Συγχυσμένος ο φαρμακοποιός επιστρέφει στον πάγκο, και πριν περάσει πεντάλεπτο τον ξαναπαίρνει ο ύπνος. Κατά τις 3 ξαναχτυπάει δυνατά η πόρτα. Πετάγεται απότομα ο φαρμακοποιός, κοιτάει στην πόρτα και βλέπει πάλι τον ίδιο σκυφτούλη τύπο να του κάνει νόημα. Πηγαίνει και ανοίγει ξανά την πόρτα.
- Τι θέλεις τώρα ρε μεγάλε; του λέει χασμουριόντας.
- Εεε.. μήπως έχετε μελάνι;
- Όχι ρε μαλάκα; σου είπα ότι δεν έχουμε μελάνι, και του κλείνει την πόρτα με δύναμη.
Ο φαρμακοποιός κατεβάζοντας καντήλια και πολυελαίους, επιστρέφει στην θέση του στον πάγκο και σαν την ωραία κοιμωμένη εισβάλλει ξανά στον κόσμο των ονείρων. Κατά τις 4, για μια ακόμα φορά χτυπάει η πόρτα ξυπνάει απότομα ο φαρμακοποιός και κοιτάει έξω. Και πάλι ο σκυφτούλης τύπος του κάνει νόημα να βγει έξω.
- Ααα, αυτή τη φορά θα τα ακούσει, λέει φανερά τσαντισμένος ο φαρμακοποιός.
Τρέχει λοιπόν γρήγορα στην πόρτα, την ανοίγει απότομα και πριν προλάβει να κατεβάσει τα 12 ευαγγέλια στον τύπο, ο σκυφτούλης του δίνει ένα κιβώτιο και του λέει :
- Σας έφερα μελάνι για να έχετε...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!