Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΣΤ ΗΘΙΚΗΣ

Αυτό το τεστ περιλαµßάνει µόνο µία ερώτηση αλλά ιδιαιτέρως ουσιαστική. Παρακαλώ µην απαντήσετε πριν σκεφτείτε σωστά και εµπεριστατωµένα.

Δίνοντας ειλικρινή απάντηση θα µπορέσετε να ανακαλύψετε το δείκτη της ηθικής σας. Το τεστ προßάλλει µια εντελώς φανταστική κατάσταση στην οποία όµως πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε µια απόφαση.

Να θυµάστε ότι η απάντησή σας πρέπει να είναι εντελώς ειλικρινής και αυθόρµητη.

Παρακαλώ να διαßάζετε τα παρακάτω προσεκτικά, γιατί είναι πολύ σηµαντικό για να γίνει το τεστ σωστά.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Είστε στη Φλόριντα των Ηνωµένων Πολιτειών. Στο Μαϊάµι για την ακρίßεια. Η περιοχή επλήγη από τυφώνα που έχει προκαλέσει φοßερές πληµµύρες. Επικρατεί το απόλυτο χάος γύρω σας. Παντού γύρω σας υπάρχουν µεγάλες ποσότητες νερού. Εσείς είστε φωτογράφος και συνεργάζεστε µε το CNN. Βρίσκεστε στη µέση του απόλυτου χάους, Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εσείς προσπαθείτε να τραßήξετε φωτογραφίες που να απεικονίζουν αυτή την κατάσταση όσον το δυνατό πληρέστερα. Γύρω σας υπάρχουν κατεστραµµένα σπίτια, άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού αλλά δεν τα καταφέρνουν... Το νερό καταστρέφει και εξαφανίζει τα πάντα.
Ξαφνικά ßλέπετε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να κρατηθεί σε ένα κορµό δέντρου για να σωθεί. Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή και να µην παρασυρθεί από το νερό. Πλησιάζετε προς το µέρος του... Αυτός ο άνθρωπος σας φαίνεται γνωστός και κατά µία έννοια σπουδαίο πρόσωπο... Ξαφνικά τρώτε φλασιά. Ναι! Είναι η Ανγκελα Μέρκελ αυτοπροσώπως!!!
Την ίδια στιγµή παρατηρείτε πως τα ορµητικά νερά είναι έτοιµα να τον παρασύρουν... Έχετε δύο επιλογές : Μπορείτε να τον σώσετε ή µπορείτε να τραßήξετε την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας σας. Δηλαδή από τη µία µεριά µπορείτε να σώσετε τη ζωή της Ανγκελα ενώ από την άλλη µπορείτε να κερδίσετε το ßραßείο Πούλιτζερ φωτογραφίζοντας τον θάνατο του μιας από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη.

Και ερχόµαστε στην ερώτηση (σας υπενθυµίζω ότι πρέπει να απαντήσετε µε πλήρη ειλικρίνεια) :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Θα τραßούσατε έγχρωµη ή ασπρόµαυρη φωτογραφία;

8 σχόλια:

  1. tipota apo ta dyo tha tin eswza giati an tin eswza tha eixa poli perissotera ofeloi apo tin sigkekrimeni kyria apo to na parw ena vravio...sigoura tha eperna perissoteri doxa timi kai plouto sozontas tin kai taftoxrona kai kaliteri sinidisi giati mporusa kai eswsa enan "anthropo"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΟΙΤΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΜΕΤΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a tn ebgaza foto enxromi kai meta 8a tn klotsousa gia na sigoureuto oti epese ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dn 8a ekana tpt apo ta dyo.....XAZOS eimai???....na swsw thn merkel kai na mas kanei xeirotera...hh...na prospa8hsw na trabhksw foto kai na me parei kai emena to kyma kai na me pni3ei opote dn 8a ekana tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8a ths edina mia epitagh na grapsei to onoma ths oti mou dinei treia ekatomiria kai meta 8a thn eswna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tha ths elega: mia epitagoula 100dis ekatommuria kai tha trabousa foto egxrwmh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείτε ότι θα την έσωζα για να σιγουρέψω ότι θα είχε μια πιθανότητα να γλυτωση απο το νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τιμές Χονδρικής για όλους!