Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Μέσα στα σπερματοθυλάκια τα σπερματοζωάρια έχουν πανηγύρι. Ποτό, μουσική, χορός, βαβούρα, ανέκδοτα. Μονάχα ένα από αυτά, μόνο του στη γωνία, δε συμμετέχει στο ξεφάντωμα και κάνει ασκήσεις. Να κάμψεις, να τρέξιμο γύρω στη σάλα, να βάρη, περιμένει κάνοντας γυμναστική. Κάποια στιγμή,τα άλλα το φωνάζουν να πιεί μαζί τους.
- Μήτσο,τι θα γίνει; Παράτησε τα και έλα να πιεις κάνα ποτήρι!
- Καλά, ξεφαντώστε εσείς. Όταν όμως έρθει η ώρα, εγώ θα είμαι αυτός που θα φτάσω πρώτος στο ωάριο και θα το γονιμοποιήσω...
Και πριν προλάβει να τελειώσει άλλη μία έλξη στο μονόζυγο, χτυπάει ο συναγερμός. Μια τεράστια προειδοποιητική κόκκινη πινακίδα αναβοσβήνει τα γράμματα "ΟΡΓΑΣΜΟΣ" και ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος πανικού (σαν τις σειρήνες αεροπορικής επιδρομής). Τα σπερματοζωάρια παρατάνε τα πάντα, τρέχουν και στήνονται στην εκκινήση, έτοιμα για να ξεχυθούν στο διάδρομο. Ο Μήτσος στην πρώτη γραμμή, με μάτι κόκκινο από την αδρεναλίνη, περιμένει μαζί με τους άλλους. Το πράσινο ανάβει και το τσούρμο αρχίζει το τρέξιμο. Μερικοί τσαλαπατιωνται στη διαδρομή, οι πιο γέροι τα φτύνουν μετά από λίγο, οι πιωμένοι ξερνάνε τα άντερα τους, ο Μήτσος όμως τους έχει αφήσει όλους πίσω. Το τρέξιμο συνεχίζεται (η κάμερα δείχνει τα κεφάλια των δρομέων από πίσω, φωνές πανικού παντού, μη σπρώχνεις ρε, κάνε πιο πέρα μαλακα και στο βάθος ο σωληνοειδής στίβος που πλησιάζει στο τέλος του), με το Μήτσο να προηγείται των άλλων. Φτάνει στην έξοδο, βγάζει το κεφάλι του έξω, σταματάει απότομα, και με πρόσωπο παραμορφωμένο από τον πανικό φωνάζει στους άλλους που τον πλησιάζουν ασταμάτητοι :
- Πίσω μαλακες! Πισω γαμω την πουτανα μου! Μαλακια ηταν...!!!

1 σχόλιο:

Τιμές Χονδρικής για όλους!