Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Ο ταχυδρόµος δουλεύει για τελευταία ηµέρα και µετά βγαίνει στην σύνταξη. Όλοι στις γειτονιές, που τόσα χρόνια παρέδιδε τα γράµµατα, τον ξέρουν και επίσης ξέρουν ότι αυτή είναι η τελευταία µέρα της δουλειάς. Έτσι, από το πρωί παίρνει διάφορα δωράκια από τους κατοίκους της περιοχής, σε κάθε σπίτι που πηγαίνει. Στο τελευταίο σπίτι της διαδροµής του, ανοίγει μια πανέµορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία του λέει :
- Επειδή σήµερα είναι η τελευταία σου µέρα στη δουλειά, θα ήθελα να σου φτιάξω το πρωινό.
Ο ταχυδρόµος δέχεται και µπαίνει στο σπίτι. Καθώς τρώει το πρωινό του, εκείνη µπαίνει στην κρεββατοκάµαρα και φοράει κάτι πιο άνετο, πιο σέξι και ξαναπηγαίνει στην κουζίνα. Όταν έχει τελειώσει το πρωινό του, τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί και πάλι στην κρεββατοκάµαρά της.
Εκεί ο ταχυδρόμος απολαµβάνει το καλύτερο σεξ που είχε κάνει ποτέ στην ζωή του. Λίγο αργότερα και καθώς ντύνεται, η ξανθιά έρχεται και του δίνει 5€. Εκείνος την κοιτάζει απορηµένος και της λέει :
- Μου προσέφερες ένα θαυµάσιο πρωινό και έκανα µαζί σου το καλύτερο σεξ της ζωής µου. Αυτό, τώρα, τι είναι;
Η ξανθιά του εξηγεί:
- Ήξερα ότι σήµερα ήταν η τελευταία µέρα στην δουλειά σου, αλλά δεν ήξερα τι να σου δώσω. Έτσι, ρώτησα τον άντρα µου και εκείνος µου είπε "Γάµησε τον µωρέ, δως του εκεί πέρα ένα 5άευρο και καλά είναι"....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!