Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΟΙ 3 ΤΟΞΟΤΕΣ

Σε ένα δάσος της Μεσαιωνικής Αγγλίας, τρεις επίδοξοι τοξότες κάνουν διαγωνισμό. Συμμετέχουν ο 'Aγγλος Robin Hood (Ρομπέν των Δασών), ο Ελβετός William Tell (Γουλλιέλμος Τέλλος) και ο Πόντιος Τοξίδης.
Πρώτος ο "οικοδεσπότης" Robin, φωνάζει εναν αυλικό και τον βάζει σε απόσταση πενήντα μέτρων με ένα μήλο στο κεφάλι του. Εκτοξεύει το βέλος του και ΤΣΑΚ! Πετυχαίνει το μήλο στο κέντρο! Όλοι οι 'Aγγλοι στις κερκίδες ζητωκραύγαζαν και αυτός υποκλίνεται και λέει "I AM ROBIN HOOD"!
Δεύτερος είναι ο Γουλιέλμος. Βάζει έναν ακόλουθο σε απόσταση εκατό μέτρων με ένα μήλο στο κεφάλι του. Η κερκίδα παραμένει σιωπή. Εκτοξεύει το βέλος του και ΤΣΑΚ! Πετυχαίνει το μήλο στο κέντρο και το κόβει στα δύο! Αρχίζουν οι Ελβετοί τους πανηγυρισμούς και υποκλινόμενος, αυτός φωνάζει "I AM WILLIAM TELL"!
Τελευταίος αλλά καθόλου καταϊδρωμένος, ο βλοσυρός Τοξίδης. Βάζει έναν χωρικό σε απόσταση διακοσίων μέτρων με ένα μήλο στο κεφάλι του. 'Aκρα του τάφου σιωπή στην κερκίδα βασιλεύει. Εκτοξεύει κι αυτός το βέλος του και ΤΣΑΚ! Πετυχαίνει τον χωρικό στο δόξα Πατρί. Όλοι μένουν κοκκαλωμένοι και ο Τοξίδης φωνάζει "I AM ... SORRY!"

1 σχόλιο:

Τιμές Χονδρικής για όλους!