Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ένα νεαρό κορίτσι επιβιβάζεται στην πτήση ΒΑ3345 από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και κάθεται στην Α' θέση του αεροπλάνου. Όταν η αεροσυνοδός της ζητά το εισιτήριο συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα είχε εισιτήριο για την οικονομική θέση. Με ευγενικό τρόπο της λέει :
- Λυπάμαι, κάθεστε σε λάθος θέση.
- Είμαι νέα, ξανθιά, ωραία και πάω στη νέα Υόρκη να γίνω τοπ μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο, απαντάει η κοπέλα.
Η αεροσυνοδός ξαφνιάστηκε από την απάντηση και αποφάσισε να φωνάξει τον προϊστάμενό της. Αυτός, σκεπτόμενος ότι κανείς δεν επρόκειτο να ταξιδέψει τσάμπα στην Α' θέση, πλησίασε με πυγμή την κοπέλα και τη συμβούλεψε να μεταφερθεί στην οικονομική θέση για την οποία είχε πληρώσει.
- Είμαι νέα, ξανθιά, ωραία και πάω στη νέα Υόρκη να γίνω τοπ μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο, του απάντησε ξανά η κοπέλα.
Απογοητευμένος ανάθεσε το δύσκολο έργο της μεταφοράς της κοπέλας στον συγκυβερνήτη. Όμως και αυτός έλαβε την ίδια απάντηση από το νεαρό κορίτσι. Έξαλλος ο συγκυβερνήτης αποφάσισε να συμβουλευτεί τον κυβερνήτη του αεροπλάνου.
- Μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσω εγώ, του λέει αυτός.
Πάει ο κυβερνήτης και ψιθυρίζει κάτι στο αυτί της κοπέλας. Καθώς επέστρεφε στο πιλοτήριο, το νεαρό κορίτσι σηκώθηκε από την θέση της και κατευθύνθηκε προς την οικονομική θέση.
- Μα τι της είπες, ρωτάει έκπληκτος ο συγκυβερνήτης.
- Της είπα ότι η Α' θέση δεν πηγαίνει στη Νέα Υόρκη....!!!, απαντάει ο κυβερνήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!