Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ

Ολα τα είχε στην ζωή του! Καλή υγεία, εμφάνιση, λεφτά, φίλους....κι όμως ένα μεγάλο πρόβλημα δεν τον άφηνε να χαρεί τίποτα. Η φύση του την έδωσε υπερβολική (50 πόντους ) και του ήταν αδύνατον να κανει έρωτα ούτε με την σημερινή κοπελλιά του ούτε με καμμιά άλλη ούτε καν επι πληρωμή. Για την ακρίβεια, αυτος ήταν κι ο λόγος που όλες οι σχέσεις του τελείωναν άδοξα και γρήγορα.
Δοκίμασε πολλές θεραπείες, πήγε σε δεκάδες γιατρούς...τίποτα. Τότε ένας φίλος του σύστησε έναν πρακτικό γιατρό που είχε την φήμη ότι ναι μεν εφαρμόζει περίεργες τακτικές αλλά κάνει θαύματα!
Δεν το πολυσκέφτηκε, δεν είχε και τίποτα να χάσει, πρωι-πρωί στο ιατρείο του πρακτικού στον 10ο όροφο της πολυκατοικίας, εξηγεί στον γιατρο το πρόβλημα και κείνος του λέει :
- Βλέπεις απ΄το παράθυρο εκείνο το πάρκο? Εκεί που τα δέντρα είναι πολύ πυκνά στην μέση υπάρχει μιά λίμνη. Πάνω στα νούφαρα κάθεται ένα και μοναδικό βατραχάκι. Μόλις το δεις θα το ρωτήσεις "Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?" Αυτό θα σου πεί όχι! Αυτό είναι! Θα σου μικρύνει αμέσως 10 πόντους!!!
Δεν τον πολυπίστεψε, του είπε όμως ευγενικά ότι τον ευχαριστεί, πλήρωσε την αμοιβή του και έφυγε. Καθως περπάταγε στην άκρη του πάρκου σκεφτόταν "Και δεν πάω? Σιγά που θα βρω βατραχάκια και βλακείες. Ας πάω για να ξεμουδιάσω λίγο."
Περπάτησε αρκετά. Πράγματι τα δέντρα πύκνωσαν κάποια στιγμή και στο τέλος του μονοπατιού νασου η λίμνη και πάνω στά νούφαρα ένα και μοναδικό βατραχάκι.
- Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?, Του είπε και δεν πίστευε στα αυτιά του τι βλακείες λέει....
- ΟΧΙ, του απαντάει το βατραχάκι.
Τα είχε σχεδόν χαμένα μ' αυτό που άκουσε! Ψάχνεται και πράγματι την είχε μικρότερη!!! Φεύγει όλος χαρά σχεδόν τρέχοντας, πάει και βρίσκει την κοπελιά του.
- Πάμε γρήγορα σπίτι μου της λέει, σού έχω μιά έκπληξη!
Προσπάθησαν... αλλά και πάλι 40 πόντους δεν τους άντεχε η κοπελιά.
- Περίμενε εδώ σε μιά ώρα θάμαι πίσω της λέει και φεύγει τρέχοντας.
Ξαναπάει στο πάρκο, τρέχει στο δασάκι βρίσκει πάλι την λίμνη και το βατραχάκι και του λέει :
- Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?
- ΟΧΙ, του απαντάει το βατραχάκι.
Ψάχνεται και πράγματι πάλι μίκρυνε!!! Φεύγει τρέχοντας, πάει και βρίσκει την κοπελλιά του που τον περίμενε ακόμα. Προσπάθησαν και πάλι αλλά και οι 30 πόντοι ήταν πολύ!Δεν μιλιόταν! Προσπάθησε κι'αυτη να τον παρηγορήσει...αλλά ήταν απελπισμένος. Της πέταξε μια δικαιολογία κι έφυγε για να βρεί κάποια πουτάνα. Βρήκε εύκολα αλλά ούτε αυτή ούτε άλλες που έψαξε δέχονταν τέτοιο μήκος.
Δεν είχε νυχτώσει ακόμα και το πάρκο ήταν ανοικτό.Μπαίνει στο δασάκι, βρίσκει την λίμνη και το βατραχάκι σχεδόν στην ίδια θέση.
- Βατραχάκι θέλεις να σε πηδήξω?, του λέει.....
- Μα αφού σου είπα! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!!.....του απαντάει το βατραχάκι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιμές Χονδρικής για όλους!