Κοσμήματα και Αξεσουάρ σε εκπληκτικές τιμές!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ο ΔΟΝΗΤΗΣ

Μια γυναικα περνωντας εξω απο το δωματιο της κορης της ακουει απο μεσα ενα ηλεκτρονικο βουητο. Ανοιγει τη πορτα μπαινει μεσα... Η κορη της παιζει με εναν δονητη...
- Τι κανεις εκει κοριτσι μου; ρωταει σοκαρισμενη.
- Μαμα σε παρακαλω, απαντα εκεινη, ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε. Σε παρακαλω βγες εξω!
Την επομενη μερα καθως μπαινει στο σπιτι ο πατερας ακουει τον ιδιο θορυβο απο το δωματιο της κορης του. Χωρις να ξερει, μπαινει κι αυτος μεσα στο δωματιο και τσακωνει τη κορη του να βγαζει γουστα με τον δονητη... Σοκαρισμενος κι αυτος ρωταει τι κανει εκει περα..
- Μπαμπα σε παρακαλω απαντα εκεινη, ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε. Σε παρακαλω βγες εξω!
Μερικες μερες αργοτερα η γυναικα επιστρεφει απο τα ψωνια. Καθως μπαινει μεσα στο σπιτι ακουει το ιδιο ηλεκτρικο βουητο, πιο δυνατο απο ποτε, να ερχεται απο το καθιστικο. Τρεχει στο καθιστικο και βλεπει τον αντρα της να καθεται μπροστα στη τηλεοραση με τη μπυρα στο χερι και διπλα στον καναπε ο δονητης να παλλεται περα-δωθε σα τρελλος...
- Τι κανεις εκει;;; ρωταει η σύζυγος
- Τι θες μωρε; απαντα ο συζυγος. Βλεπω Τσαμπιονς Λιγκ με το γαμπρο μου!!!

3 σχόλια:

Τιμές Χονδρικής για όλους!